Workshop

 
Workshop van een klankschaal concert en het maken van een totempaal, voor in de tuin of in huis.
 
De ijle klanken van de kristallen klankschalen stemmen we af op jouw vibratie. In deze workshop wekken we eerst met kristallen klankschalen alle creativiteit op die je in je hebt. De klanken van de kristallen klankschalen dringen diep door  en werken zuiverend en helend. Waardoor je je eigen creatieve vermogens ten diepste voelt. Vanuit je  eigen diepste bron ga je vervolgens je eigen totempaal  creëren.
 
Bijzonder om te ervaren en heel inspirerend om te doen!
 
De totempalen zijn gemaakt van kastanjehout van speciale productiebossen. Daarnaast maken we alleen gebruik van natuurlijke materialen, milieuvriendelijke verf in prachtige kleuren, Stone art, stenen en mineralen.
Je hoeft niet heel creatief te zijn om aan deze workshop mee te doen. Ook voor mensen, die normaal gesproken niet creatief bezig zijn, is deze workshop geschikt.
 
Een totempaal beeldt jouw kracht en jouw leven uit, laat zien wat  jouw kleuren en symbolen zijn! En versterkt op die manier jouw energie en bekrachtigt je in je Zijn.
 
Deze workshop houden we op de Hof van Hestia in Lelystad, midden in de prachtige natuur.  Bij regen hebben we een grote kas ter beschikking. We kunnen heerlijk buiten rondlopen om inspiratie op te doen en er is een klein labyrint en een astrologietuin. Kortom: alles is aanwezig voor een ontspannen, vrije, creatieve, leuke zomerdag! Voor de lunch wordt gezorgd. 
                                               
Kosten: 90 euro, inclusief lunch en materialen  
                                            
Datum:  Zondag 28 augustus, 10.00-16.00
 
Minimaal 10, maximaal 15 mensen
Workshopleiders: Corette van Boxtel van Aventurijn Mozaiek en Juliette
 
Zin om deze dag met ons mee te beleven en je eigen totempaal mee naar huis te nemen?
Neem je partner, vriend of vriendin mee of kom alleen en meld je dan zo snel mogelijk aan! (we moeten de ruimte vroegtijdig reserveren)
Via de mail: flowpraktijk@gmail.com.