Wie is Flow

Flow  is opgericht door Juliette La Brijn. 

Juliette is pedagoge ( RUL) en gecertificeerd Erkend Kinesiologe. Zij is een ervaren therapeut en begeleidster van levensprocessen. Zij is breed geori├źnteerd en ge├»nteresseerd en daardoor is haar werkwijze niet onder één noemer te vangen.   

Spirituele ontwikkeling had al vroeg haar interesse en meditatie is een vast onderdeel van haar leven. Na de studie orthopedagogiek, wilde zij zich meer verdiepen in de achtergrond van problemen en is zij HBO opleiding astrologie gaan volgen bij Stichting Achernar. Sinds 1998 heeft zij zich verdiept in de kinesiologie en is zij gefascineerd door de praktische mogelijkheden van de kinesiologische principes, die een leidraad vormen in de consulten. Juliette heeft bij verschillende gecertificeerde instellingen kinesiologie gestudeerd en is uiteindelijk afgestudeerd bij de NSK. Het MBK diploma is in 2013 verworven en afgerond, eveneens bij de NSK. De combinatie van de kinesiologische principes met die van de  pedagogiek en Medische Basiskennis, zorgt ervoor dat de benadering van Juliette open en breed is, en voor verdieping en inzicht zorgt. De verschillende takken van haar belangstelling komen terug in haar benadering van de vragen die zij in haar praktijk gesteld krijgt. 

Zij begeleidt tevens kinderen, ouders en leerkrachten op scholen.
Met een passie voor heling op verschillende gebieden, is elk consult weer een fijne uitdaging om de "flow" zoveel mogelijk te herstellen.

Flow : een toestand van ontspannen geluk, waarin je gemakkelijk en effectief je doel bereikt. 
  Afbeelding invoegen